Hoppa över navigation

Maud Olofssons dubbla löner utlöser kritik från Lars Ohly:

– Det ger signaler om girighet.

Nej, Lars. Det ger endast signaler om att du är jantelagen personifierad. Vad centerpartiets medlemmar har bestämt skall du ge blanka fan i. Det är inte heller särskilt mycket ”girighet” att ha ett arbete och få lön för det efter demokratiska former. Att Vänsterpartiet inte har valt att kompensera Ohly för sitt partiledarskap är upp till dem, och det bryr sig knappast Maud Olofsson om (pratar om hon om snålhet? Skulle inte tro det).

Intressant! Mer om , , , .

Annonser

2 Comments

  1. Vad har hon åstadkommit igentligen? Hon nämnde att hon hade tre arbeten, hon kunde ha nämnt även ett fjärde! Hon är faktiskt även rymndminister! Åtminstone påstod hon i samband med Fuglesangs rymndresa att hon även hade hand om rymnden! Jag blir mer och mer orolig för framtiden med politiker av hennes kaliber.

  2. Vad hon har åstadkommit är ju inte särskilt relevant när det gäller varifrån man får lön (det är det inte för någon i vårt samhälle). Här handlar det om att partiet godkänt att partiledaren får ersättning för det arbetet. Och att hon är minister ger henne också en lön. Fint, så är det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: